Over ons

Ik ben Sabine Koopman, het creatieve brein achter The Barking Factory. Samen met man, zoontje, hond Harry en kat Zara woon ik in Ede.

 

In Mei 2021 maakte ik een T-shirt voor mezelf, plaatste hier een foto van op instagram en zo ontstond er een nieuwe hobby.

Op 1 Januari 2022 werd The Barking Factory officieel met een kvk inschrijving. In eerste instantie met de bedoeling om volledig te focussen op gepersonaliseerde honden kleding maar de vraag naar "mensen kleding" bleef te groot om te negeren.

Inmiddels is The Barking Factory uitgegroeid tot een webshop voor hond & baas. Ons assortiment groeit met de vraag mee, onze ambassadeurs en vaste klanten spelen een grote rol in deze uitbreiding. We hebben inmiddels naast de artikelen voor de baas, ook een mooi assortiment natuurlijke snacks, enrichment producten, honden kleding, halsbanden en speelgoed. 

Door teveel ideeën (en te weinig tijd) hebben we nog heel veel leuke plannen op de schappen liggen. Wil je hier niks van missen? Volg ons dan op Instagram of Facebook. 


Foto met Ayla (eind 2023 overleden) gemaakt door Nanuq dog photography

Foto met Harry gemaakt door FotograVera