Boneguard - Wat & Waarom

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk altijd het beste voor je hond. Dit betekent niet alleen gezond eten en voldoende beweging, maar ook veilig kunnen genieten van lekkere snacks. Gelukkig is er nu een handige oplossing voor het veilig geven van snacks aan je hond: de Boneguard!

 

Wat is een Boneguard?

De Boneguard is een innovatieve snackhouder die ervoor zorgt dat je hond op een veilige manier kan genieten van een ruime selectie van kauwsnacks. Het is speciaal ontworpen om te voorkomen dat je hond zich verslikt in het laatste stukje van kauwsnacks. Vele zullen het weleens meegemaakt hebben, de hond die het laatste stukje van een snack net te groot door wil slikken en vervolgens het een aantal keer weer uitkotst. Dit is niet alleen gevaarlijk vanwege stik gevaar maar deze grote stukken kunnen ook zorgen voor darm blokkades.

 

Waarom de Boneguard? 

Wat de Boneguard onderscheidt van andere snackhouders, is dat het de snack niet klemt maar borgt door middel van een gat in de snack waar een plastic bout doorheen gaat. Op die manier kan de snack ook niet uit de houder schieten. Je boort simpel een gat in de snack, steekt hem in de Boneguard en duwt de bout er doorheen. Draai de moer vast en hij is klaar voor gebruik.

Is het teveel werk om zelf gaten te boren? Wij bieden een selectie snacks aan die voorgeboord zijn en gelijk gebruikt kunnen worden in de Boneguards. 

De Boneguard is er in 2 maten:

Maat 1 voor kleine honden tot 15 kilo.

Maat 2 voor honden vanaf 15 kilo. 

 

Door te investeren in een Boneguard geef je niet alleen je hond een veilige snackervaring, maar zorg je er ook voor dat je zelf gemoedsrust hebt. Want wat is er nu fijner dan je hond te zien genieten van zijn favoriete snack, zonder je zorgen te hoeven maken over zijn veiligheid? We adviseren de hond nooit alleen te laten met snacks, ook niet met de Boneguard. Better safe than sorry. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.