Het favoriete artikel van: Vera (oeb_barney)

Gepubliceerd op 7 november 2023 om 16:31

Ik ben Vera, hondenmoeder van Barney, een 3 jarige Old English Bulldog. Beter bekend als @oeb_barney van Instagram. Ik heb inmiddels al heel wat artikelen van The Barking Factory en ook een aantal favorieten, maar één artikel springt er toch wel met kop en schouders bovenuit en dat is..... mijn gepersonaliseerde spijkerjasje natuurlijk! 

 

Ik zag op Etsy eens iemand voorbij komen die hondenportretten op spijkerjacks schilderde en ik was er meteen weg van, maar: het was knetter duur en een beschilderd spijkerjasje ga je ook niet in de was doen, wat niet zo praktisch is met een bulldog die alles vies maakt. Dus dat werd hem voor mij niet.

 

Toen The Barking Factory cartoon tekeningen ging aanbieden vroeg ik aan Sabine of ze een spijkerjasje kon bedrukken met een cartoon tekening van Barney. En natuurlijk kon ze dat! Ik bestelde een spijkerjack bij Shein, liet het bezorgen bij The Barking Factory en een paar weken later was hij klaar. Op de foto die Sabine me stuurde was hij al supergaaf, maar in het echt is hij nog veeeel gaver! 

 

Dit is echt mijn favoriete kledingstuk als Barney een playdate heeft (andere hondenmoeders jaloers maken met mijn toffe outfit), als we naar een honden evenement gaan (dit jasje steelt altijd de show!) en natuurlijk gewoon als voorjaarsjasje als ik Barney uitlaat of boodschappen ga doen. Ik heb er ook al veel reacties op gekregen, maar de meest voorkomende is wel: 'waar heb je dat gave jasje vandaan?'. Ik snap het wel, het is écht een dogmom essential. Zo'n uniek product, zo'n statement... ik hou ervan! En ik niet alleen, want inmiddels zijn er al meer coole dogmoms die ook een spijkerjack met hun hond(en) erop hebben besteld bij The Barking Factory. Dan voel ik me een echte #influencer haha!!

 

Het leukste wat ik heb meegemaakt is toch wel afgelopen jaar Bark in the Park. Ik had Barney thuisgelaten, maar wél mijn spijkerjack aangetrokken en mensen herkenden me gewoon aan mijn jasje. 'Hé Barney's dogmom' hoorde ik door de dag heen een aantal keer achter me. Door dit jasje kon ik allemaal leuke praatjes met andere hondenmoeders van Instagram maken. Dat vond ik zo ontzettend leuk. 

En eind van de dag kon mijn jasje gewoon lekker in de wasmachine (en dat was nodig want het was eigenlijk te warm voor een spijkerjasje die dag) en hij is nog net zo mooi als ervoor.