blog & vlog pagina

Op deze pagina zullen wij onze ambassadeurs, klanten & gast schrijvers aan het woord laten. Hier vind je tips & trics, leuke weetjes, advies voor de juiste maatkeuze, recepten voor hondenkoekjes en nog veel meer. 

Interesse om een gast blog te schrijven of een gast vlog te maken? Neem contact met ons op.


Kerst tip: maak een 'gingerbread house' voor je hond!

Bereid het deeg zoals op de sticker aangegeven staat. Let op dat je het water er gedoseerd bij doet, zodat je zeker weet dat je geen plakkerig deeg krijgt. Ik had bij deze koekjes iets minder dan de 175 ml nodig. Kneed de mix tot een stevig deeg en rol het uit. Gebruik de koekjes uitstekers (of je uitgeknipte mallen) om de juiste vorm te krijgen. Bak de koekjes in de oven op 200 graden voor ongeveer 45 minuten.

Lees meer »

Het favoriete artikel van: Vera (oeb_barney)

Ik ben Vera, hondenmoeder van Barney, een 3 jarige Old English Bulldog. Beter bekend als @oeb_barney van Instagram. Ik heb inmiddels al heel wat artikelen van The Barking Factory en ook een aantal favorieten, maar één artikel springt er toch wel met kop en schouders bovenuit en dat is..... mijn gepersonaliseerde spijkerjasje natuurlijk! 

Lees meer »

Hoe kies ik de juiste maat?

Kleding kopen zonder te kunnen passen. We begrijpen dat dit erg lastig is.  Welke maat moet je kiezen? Kies je voor unisex of een dames model? en past het nog na een paar keer wassen? Met deze vlog proberen we antwoord te geven op deze vraagstukken.

Lees meer »