Digital art

Je hebt geen digital art nodig als je kleding besteld. Digital art is uitsluitend een digitaal bestand en mag niet gebruikt worden om het via een andere ondernemer te laten drukken op textiel. Overtreding van deze auteursrecht wordt niet gewaardeerd. 

Digitale tekeningen

€ 25,00

Digitale tekeningen

€ 25,00

Diverse digitale tekeningen 

 • Bestellen
  Kies de gewenste tekening, geef aan of je er een naam bij wil, upload een foto, geef aan welke kleuren je wil en laat bij de opmerkingen achter wat voor specifieke kenmerken je er bij wil hebben. Denk aan: met of zonder halsband, kenmerkende vacht aftekeningen, een hartje bij de naam etc. Let op: de prijs is voor 1 dier!
 • Proces
  Nadat de betaling is ontvangen, ga ik aan de slag met de tekening.
  Ik stuur een preview van het resultaat ter goedkeuring. Indien akkoord stuur ik een standaardformaat JPG en PNG per mail. Let op, het gaat hier om digitale bestanden, geen fysiek product.
  Wacht- en verwerkingstijd is 2-4 weken. Afhankelijk van het gekozen design.
 • Gebruik
  De digitaal verstrekte bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Dus: social media, afdrukken op canvas, visitekaartjes en flyers.  De auteursrechten blijven ten alle tijden van The Barking Factory. Het doorverkopen van de digital art, of het verstrekken aan derden, die het gebruiken voor commerciele doeleinden, is NIET toegestaan. Het mag dus niet gebruikt worden door instagram bedrijfjes of concurrenten om op kleding te drukken. Mail ons als je vragen hebt over auteursrechten. 
 • Extra info
  Met het kopen van een digitale tekening koop je geen korting bij een bestelling van een kledingstuk. Je koopt een digitale tekening die je vrij voor persoonlijke doeleinden mag gebruiken. Besluit je na aanschaf van de digitale tekening het te willen laten drukken op een kledingstuk of accessoire dan betaal je de normale prijzen van de website. 

Als je de digital art op sociale media wilt publiceren, wordt het geven van credits gewaardeerd. Het is geen vereiste.